henkilöstö  
  toiminta-ajatus  
      omavalvontasuunnitelma  
      etusivulle  
 

Toiminta-ajatus - palveluasumista lämmöllä välittäen

Seitsemänpaikkainen ryhmäkoti sijaitsee Tammelassa 5 km:n päässä Forssan kaupungista. Yhteydet lähimpiin kaupunkeihin kuten Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle ja Hämeenlinnaan ovat hyvät.

Paikkana on Tammelan Pyhäjärven läheisyydessä sijaitseva entinen pappila ja vanhainkoti. Kaunis ympäristö nurmikenttineen tarjoaa mukavat puitteet toiminnalle.

 


Lindabella aloitti toimintansa vuonna 2002. Yritys kuuluu yksityisiin sosiaalipalvelualojen yrityksiin. Syksyllä 2005 asiakkaiden tarpeista lähtöisin yrityksen toimintaan tuli mukaan sosiaalipalveluna annettu työ- ja avotyötoiminta ja 2011 haettiin luvat vakituiseen palveluasumiseen.

Lindabellan toiminta-ajatuksena on ohjata ja tukea kehitysvammaisia nuoria aikuisia yksilöllisyyttä korostavassa ryhmämuotoisessa palveluasumisessa.

Kristillinen ihmiskäsitys kantaa yhteisöä, välitetään toinen toisistamme, olemme kaikki samanarvoisia ja kohtaamme toinen toisemme kuin ihminen ihmisen.

Kuntouttavan toiminnan tavoitteena on lisätä kehitysvammaisten nuorten aikuisten elämäntaitoja arjen toiminnoissa, sosiaalisuutta, yhteisöllisyyttä, vastuuntuntoa, ja onnistumisen kokemuksia sekä fyysistä ja psyykkistä hyvinvointia.


 


Työmme tukena käytämme yksilökohtaista suunnitelmaa YKS-mallin mukaisesti. Elämänkartat, haaveet ja toiveet ovat tulleet käytännön työkaluiksi ja voimaannuttavat tulevaisuuden haasteissa.

Turvallinen, yksilöllisyyden kehittymistä ja ihmisenä kasvamista tukeva arkinen toiminta luo pohjan hyvälle elämälle.

Turvallisuus on perusta kaikessa Lindabellan toiminnassa. Toiminnan laatua valvomme omavalvontasuunnitelman ja laatukäsikirjan avulla.

Pienen yrityksen voimavarana on helposti mahdollistaa yksilölliset ja joustavat ratkaisut.

 
 
      Liisa ja Jari Lindgren, Ruisluodontie 19, 31300 Tammela | (03) 434 4410 tai 0400 484 372 | lindabella(at)surffi.net